APPETITE FOR DESTRUCTION

BORN IN THE IPA

Deze IPA (6,5%) past goed bij een Indiaas, Thais, Mexicaans of pikant Portugees gerecht. Kruidige gerechten dus!

RED ZEPPELIN

Rood vlees, een verse hamburger en gegrilde vis gaan heerlijk samen met deze Red Session IPA (5,0%).

TWIST & STOUT

Deze Oat Stout (5,5%) gaat perfect samen met fruitige desserts, pure chocolade en churros! Maar ook wild als hoofdgerecht is een mooie combi en wat te denken van oesters... Die had je niet zien aankomen hè?

FRANK APA

Een gefrituurd kroketje of bitterballetje combineert heerlijk met deze American Pale Ale (5,0%). Maar ook kaas is een match (vooral oude kaas en cheddar) en wat dacht je van appeltaart?!

EYE OF THE LAGER

Naast dat de Pale Lager (4,8%) goed samengaat met een zonnetje, is deze goed te combineren met schaal- en schelpdieren, witvis, maar ook gerookte en gedroogde ham.

SAISON O'CONNOR

Deze Saison (5,8%) en vis geven mooie combinaties. Denk aan zalm en makreel, maar ook witvis past erg goed. Daarnaast passen romige kazen goed bij een Saison. Het koolzuur snijdt namelijk door het vet, waardoor brie en geitenkaas absolute aanraders zijn!

PSYCHO PILSNER

Fish taco's! Het perfecte gerecht voor bij deze German Pilsner (4,5%). Maar ook andere visgerechten (voornamelijk seafood) gaan door hun wat zoetere karakter heel goed samen met dit wat bittere (IBU 39) bier.

BLONDIE ALE

De licht geroosterde mouttonen gaan goed samen met knoflook, terwijl de kruidige, citrusachtige hop o.a. basilicum goed complementeren. Wat past er dan beter dan een pasta met pesto! En ook een ciabatta met mozzarella, tomaat en pesto is een winnaar.

THE NOTORIOUS I.P.A.

Deze East Coast I.P.A. (6,0%) is erg zacht en vol van smaak. Hij gaat bijna richting de New England IPA stijl, zo juicy is deze. En wat gaat er dan beter samen dan juicy ribs of een vette zalm? 

BALTIC SABBATH

Deze Baltic Porter (7,9%) leent zich erg goed voor een rokerige maaltijd van de bbq! Ribs, worstjes of een mooie steak; de Baltic Sabbath is your man! Maar ook als dessert in combinatie met donkere chocolademousse of brie is deze master of malt  mooi complementair.

BARLEY WHITE

Met de Barley Wine (11%) op tafel is normaal gesproken het moment van desserts ruimschoots aangebroken. Het is voornamelijk zoet wat de klok slaat in combinatie met deze zware jongen, dus een romige crème brûlée of een volle cheesecake zijn hier zeker op zijn plaats.

Als je echter toch voor kaas gaat, dan combineert een blauwe kaas het beste!

SHINY HOPPY PEOPLE

Een heerlijke verse burger is wat jou in combinatie met deze Double IPA (7,8%) nog nét even wat blijer maakt. Niet alleen gaan ze qua smaakbeleving goed samen, het hoge alcoholgehalte en de bitterheid van de Double IPA schrobben de vettige cheddarkaas en sauzen die in je mond achterblijven weg. Verfrissend!