RETOURNEREN

Indien je niet tevreden bent met jouw bestelling, dan kun je natuurlijk gebruik maken van de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.

HOE GA JE DAN PRECIES TE WERK?

Dat leggen we je uit via dit eenvoudige stappenplan:


1. Je stuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail aan info@soundslikebeer.nl met als onderwerp “retour aankoop”.

2. In de mail vermeld je jouw naam, adres, factuurnummer en de reden van terugsturen. In het geval van beschadiging aan een product vragen wij je om hier een foto van mee te sturen.

3. Vervolgens stuurt Sounds Like Beer jou een ontvangstbevestiging en de adresgegevens voor de retourzending, waarna je vervolgens 10 dagen de tijd hebt om jouw bestelling terug te sturen.

4. De bestelling moet compleet en in goede conditie worden geretourneerd, dus onbeschadigd en onaangebroken.

5. Stuur de bestelling indien mogelijk in de originele verpakking terug.

6. De kosten en het risico van het retourneren zijn voor je eigen rekening, dus je bent vrij om een vervoerder naar keuze te kiezen.

7. Als de retourzending in goede conditie is aangekomen bij ons, dan brengen wij je hiervan op de hoogte en wordt binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort op de bankrekening waarmee de aankoop is gedaan.

Wanneer de retourzending beschadigd of aangebroken bij ons arriveert, dan behouden wij ons het recht voor om het aankoopbedrag niet of slechts gedeeltelijk terug te storten.