GRATIS VERZENDING VANAF €25

PRIVACY

Door de website van Sounds Like Beer te bezoeken en een bestelling te plaatsen deel je met ons privacygevoelige (persoons)gegevens. We informeren je graag hoe we met jouw privacy omgaan. Omdat wij ons aan de privacywet houden, betekent dit dat we jouw gegevens fatsoenlijk gebruiken en ze bij ons veilig zijn. Hieronder leggen we precies uit welke gegevens we op onze website verzamelen en hoe we deze gebruiken.

BEVEILIGING

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Onze hostingpartner Jouwweb past de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Zo wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding via de Secure Socket Layer-technologie (SSL), herkenbaar aan het slotje in je browser. Tevens voeren zij penetratie-tests uit om te onderzoeken of er kwetsbaarheden te vinden zijn.

ACCOUNT

Wanneer je ervoor kiest om een account aan te maken (dit is overigens niet noodzakelijk om bij ons te kunnen bestellen),  moet je je eerst registreren. Hiervoor geeft je jouw naam, adresgegevens en e-mailadres op. Deze gegevens worden opgeslagen en hiermee wordt een account aangemaakt, waarbij je kunt inloggen met e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Jouw wachtwoord wordt veilig opgeslagen middels het gebruik van een bcrypt-versleutelmethode.

STATISTIEKEN

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze online dienst. Met deze statistieken verbeteren we onze online dienst om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Hiervoor gebruiken wij je ip-adres en cookie-informatie. Sounds Like Beer gebruikt deze informatie ook om te zorgen dat wij goed vindbaar zijn en de communicatie op jou persoonlijk kan afstemmen. Hiervoor gebruiken wij de volgende externe computerprogramma's of -systemen: Google Adwords remarketing en Facebook Pixel, voor het weergeven van advertenties op basis van jouw surfgedrag. 

GOOGLE ANALYTICS

Via onze website worden cookies geplaatst door Google. Wij gebruiken via hun Google Tag Manager tool hun Analytics-dienst om bezoekersgedrag bij te houden en rapportages te krijgen over het website gebruik. Zo kunnen wij onze website en diensten verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google contractueel verboden de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en jouw IP adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt door Google overgebracht naar Google servers in de Verenigde Staten en voor onbepaalde tijd bewaard. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Je kunt een Google browserextentie installeren om te voorkomen dat je bij onze en andere websites met haar Analytics dienst wordt gevolgd.

CONTACTFORMULIER EN NIEUWSBRIEF

Met het contactformulier op onze website kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres en verstrekken deze aan Mailchimp, onze partner voor nieuwsbrief-software. Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je o.a. nieuwtjes, informatie en aanbiedingen omtrent onze producten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. De gegevens worden dus bewaard totdat je jezelf afmeldt.

COOKIES

Onze online dienst gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar dan kun je bijvoorbeeld niet meer automatisch ingelogd zijn op jouw account. Je kunt ook via je browser alle door ons of onze partners geplaatste cookies verwijderen. Na inloggen zal ons systeem weer correct functioneren.

JOUW RECHTEN

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Je hebt volgens de privacywetgeving de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan verzoeken we je contact met ons op te nemen via het contactformulier. Een alternatief is om een klacht in te dienen bij de toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.