VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik een webshopbestelling wijzigen of annuleren?

Eenmaal geplaatste bestellingen nemen we direct in behandeling en kunnen helaas niet geannuleerd of gewijzigd worden. Wel heb je recht op 14 dagen bedenktijd na jouw aankoop, dus je kunt de bestelling wel retourneren. Bekijk de pagina retourneren voor de bijbehorende voorwaarden.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

We streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk te verzenden nadat de betaling binnen is. Wanneer je op een doordeweekse voor 16.00u bestelt, dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag nog (tenzij er sprake is van overmacht, maar dan brengen we je hier vanzelfsprekend van op de hoogte). 

Rondom extra drukke periodes zoals feestdagen kunnen afwijkende levertijden gelden. Zodra wij jouw pakket hebben overhandigd aan de verzender, kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op het verzendproces.

 

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

Voor elke bestelling rekenen wij 5,50 verzendkosten. Als je dus meer bestelt, dan worden de verzendkosten niet hoger. 

 

Welke vervoerder gebruikt Sounds Like Beer voor de bezorging?

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL of DHL. De pakketten worden verstuurd onder de voorwaarden van PostNL of DHL. In sommige gevallen is het sneller als we jouw bestelling zelf bezorgen, dus dan zullen we dat natuurlijk niet nalaten!

 

Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?

Dit is helaas niet mogelijk, onze opslagplaats is geen bezoekadres.

 

Bezorgen jullie ook buiten Nederland?

Voorlopig is ons assortiment alleen beschikbaar in Nederland en kunnen we helaas geen bestellingen leveren buiten Nederland. 

 

Staat jouw vraag hier niet bij?

Stel hem dan via onze contactpagina en we proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.